Om PARISeksperten

Indehaver af PARISeksperten

Mit navn er Karin og jeg er indehaver af firmaet PARISeksperten. Jeg har en stor passion for Frankrig og ikke mindst for Paris og da jeg gerne vil dele denne passion med dig, har jeg startet hotel booking firmaet PARISeksperten.

Jeg var i Paris første gang i 1984, og det gjorde så stort et indtryk på mig, at jeg 4 år senere flyttede til Paris for at lære sproget og Frankrig bedre at kende.

Jeg har senere arbejdet som rejseleder for Spies Rejser i Paris og har på nuværende tidspunkt 27 års kendskab til Frankrig.

Jeg vil med PARISeksperten gerne give mine kunder en eksklusiv, fantastisk og uforglemmelig oplevelse i Paris. At bo godt er som udgangspunkt fundamentet for en skøn oplevelse og ferie. Jeg samarbejder med 6 eksklusive boutique hoteller, fordelt i Latinerkvarteret, nær Operaen og på Montmartre. Hotellerne er 3- og 4-stjernede og stilen er meget fransk. Personalet er meget venligt og der er pænt og rent på alle hotellerne. Jeg har opholdt mig på dem alle, og jeg kan trygt anbefale dem til dig.

Jeg vil også med PARISeksperten gøre det nemt og overskueligt at finde et godt og centralt hotel i Paris. Hotellerne er alle nøje udvalgt og jeg samarbejder kun med de bedste hoteller i Paris. Jeg står naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål til hotellet, beliggenheden eller begivenheder i Paris.

Jeg skræddersyer og sammensætter gerne rejsen efter netop dine behov og ønsker, og jeg udarbejder gerne et program for dit ophold. 

Jeg har øje for detaljen og jeg vurderer det enkelte sted ud fra nogle fastlagte parametre, hvor mit fokus ligger på stedets atmosfære, standard, faciliteter, beliggenhed og “value for money”. Kort sagt vil jeg selv gerne holde ferie på disse hoteller.

Jeg giver dig også gerne tips og gode råd til din rejse. Det kan være alt fra anbefalinger af restauranter, forslag til underholdning, seværdigheder eller udflugter. Det kan også være events, shopping, ukendte steder, koncerter, Disneyland eller golfture til Paris.

Jeg glæder mig til at give dig en uforglemmelig og unik oplevelse i byernes by PARIS.

Velkommen til PARISeksperten og god læselyst.

Karin Roholt Gedebjerg
PARISeksperten