Skræddersyet studietur til Paris

  • Studietur til Paris
  • Studieturer til Paris

Paris har alt hvad der skal til for at gøre jeres studietur perfekt. Her er et utal af historiske monumenter og museer i verdensklasse, berømte institutioner indenfor undervisning og underholdning, samt mange store internationale virksomheder.

Om os

PARISeksperten har mere end 28 års professionelt kendskab til Frankrig og som tidligere rejseleder i Paris, sørger jeg for, at I får et skønt og oplevelsesrigt ophold. Vi har stor erfaring med at arrangere grupperejser, skolerejser og studieture for uddannelsessektoren og vi er med jer hele vejen. Under jeres ophold har I mulighed for at trække på vores sprogkundskaber og ekspertise hele døgnet.

Virksomhedsbesøg

Vi tilbyder et stort udbud af muligheder for faglige besøg, som vil være aktuelle for alle ungdoms- og videregående uddannelser.
Vi samarbejder med flere store internationale virksomheder i Paris, blandt andre Lundbeck France og Bowling Mouffetard, hvilket giver mulighed for et spændende fagligt indhold på jeres studietur.

Ophold

Vi tilbyder kun de bedste hoteller i Paris, fx. det skønne, 4-stjernede hotel Relais Monceau, som udover at være meget centralt beliggende mellem Operaen, Triumfbuen og Montmartre, oser af autencitet og ægte pariser charme.

Udflugter og seværdigheder

Vi arrangerer ligeledes transport til og fra lufthavnen og i Paris, udflugter udenfor Paris, museumsbesøg på én af Paris’ mange berømte museer, sejltur på Seinen og Canal Saint-Martin, restaurantbesøg, fodboldkampe (PSG) og meget mere. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med jeres studietur og i tæt samarbejde med jer, udarbejder vi forslag og rejseplaner.

Lad os trygt gøre alt det praktiske arbejde omkring jeres næste studietur og vi lover at give jer den bedste og mest fantastiske oplevelse i Paris.

Kontakt os for et tilbud og mere info

Karin Gedebjerg PARISeksperten

Telefon: 4095 9086
Mail: karin@pariseksperten.dk