Artikel

Skræddersyet studietur til Paris
9 okt

Skræddersyet studietur til Paris og Alsace med PARISeksperten

PARISeksperten er et lille rejsebureau, der arrangerer ferierejser og studieture til Frankrig.

Vores erfaring er baseret på ophold, arbejde og rejser i Frankrig og vi har mere end 30 års professionelt kendskab til landet, hvilket gør at vi kan garantere jer skønt og udbytterigt ophold.

Paris er en af de mest pirrende og sanselige byer i verden og selv om man kan læse sig til meget, er der intet som at opleve Paris ved eget selvsyn.

Der er et utal af historiske monumenter og museer i verdensklasse, berømte institutioner indenfor undervisning og underholdning, samt mange store internationale virksomheder, som sagtens kan fylde dagene ud. Desuden er der næppe en by der slår Paris, hvad angår udvalget af restauranter, caféer, barer og andre hyggelige steder. Her er rigelig mulighed for at hygge sig når skoleklassen om aftenen skal socialiseres og dagens oplevelser skal diskuteres.

Fagligheden er et væsentligt element i enhver skolerejse og PARISeksperten tilbyder en lang række faglige studiebesøg indenfor en række forskellige studieretninger, som alle vil være aktuelle for alle ungdoms- og videregående uddannelser og tilsammen danne en veltilrettelagt og gennemført studierejse. PARISeksperten samarbejder med flere store internationale virksomheder i Frankrig og uanset formålet med en skolerejse til Paris, er der uanede muligheder for at få tilrettelagt en studierejse med spændende fagligt indhold og en fin balance mellem historiske, kulturelle og andre fagligt relevante input.

Fagligt studiebesøg i Paris, Alsace og Champagne regionen:

  Lundbeck, France, international medicinalvirksomhed

 • Bowling Mouffetard, bowlingcenter
 • Versaille slottet
 • La Defense og Spreckelsens La Grande Arche de la Defense
 • Champagne regionen med byerne Reims og Épernay
 • Europa-Parlamentet i Strasbourg
 • Musée de Jouet Colmar
 • Musée Unterlinden

Fantastiske attraktioner i Paris og Alsace:

 • Eiffeltårnet og Trocadéro
 • Louvre og Les Tuileries
 • Claude Monets hus og have i Giverny
 • Sejltur på Seinen
 • Notre Dame
 • La Petite France i Strasbourg

Vi har håndplukket de bedste hoteller i Paris og Alsace bl.a. det skønne, 4-stjernede hotel Relais Monceau i det 8. Arrondissement i Paris, det 3-stjernede hotel Auberge La Meunière i Thannenkirch og det 3-stjernede hotel La Cloche i Obernai. Udover at være nøje udvalgte, er de meget centralt beliggende og oser af autencitet og ægte fransk charme.  

Udover hotelophold og virksomhedsbesøg arrangerer vi ligeledes transport til og fra lufthavnen, metro og RER i Paris, udflugter med bus udenfor Paris og i Alsace, museumsbesøg, sejlture, restaurantbesøg, fodboldkampe med PSG og meget mere. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med jeres studietur og i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionen udarbejder vi forslag og rejseplaner. Under jeres ophold har I mulighed for at trække på vores sprogkundskaber og ekspertise hele døgnet.

Lad os trygt gøre alt det praktiske arbejde omkring jeres næste studietur til Frankrig – det vil spare jer rigtig meget tid og vi garantere jer de bedste og mest fantastiske oplevelser.

Frankrig er helt ideel til en studietur.

 

Lyder dette attraktivt, så kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Mail: karin@pariseksperten.dk

Telefon: 4095 9086