Artikel

16 okt

Oktober 2015

NYHEDSBREV OKTOBER 2015

Paris serverer alle ingredienser til en dejlig storbyrejse. Tag en slentretur langs med Seinen eller i Jardin du Luxembourg. Oplev romantiske Montmartre med caféer og cabaret. Gå en tur på Champs-Élysées, som er næsten 2 km lang og strækker sig fra Place de la Concorde til Place Charles de Gaulle, eller gå en tur på øen Île Saint-Louis, hvor du kan købe, efter sigende, verdens bedste is, Berthillon is.

Nu hvor efteråret er rigtig godt igang med kulde, regn og blæst og den smukke juletid nærmer sig, har Pariseksperten et juletilbud, som du ikke kan modstå…. Book inden d. 15. november 2015 og få 10% rabat på alle mine skønne hoteller (gælder ikke flybillet). En god julegave idé eller adventsgave er et gavekort til PARISeksperten. Du kan booke hotel og rejse, lige når det passer dig.

PARISeksperten kan præsentere endnu et dejligt hotel. Skønt 3-stjernet hotel Eden Opéra på rue Pigalle, Montmartre, få skridt fra Place Pigalle. Hotellet er moderne indrettet i flot pariser stil og Montmartre byder på hyggelige restauranter og caféer, skønne butikker, og ikke mindst den smukke kirke Sacré-Coeur og Place du Tertre, hvor malerne holder til.

Eden Opéra superior værelse

Eden Opéra superior

ARRANGEMENTER 2015

Fodbold: Paris Saint-Germain vs Real Madrid, Parc des Princes d. 21. oktober 2015.

Koncert med Simple Minds: Det store band fra 80’erne, i Zenith de Paris d. 20. november 2015.

Grand Tasting: Smag franske vine i verdensklasse, d. 4.-5. december 2015.

Klima konference: Verdens lande holder klima konference i Paris d. 30. november – 11. december 2015.

JUL I PARIS

Paris ved juletid er en eventyrlig oplevelse. I julemåneden er den romantiske franske hovedstad pyntet op med lys overalt. Hvert år i december kan du gratis besøge en lang række julemarkeder (marché de Noël) i Paris, som alle byder på hygge, traditionelle franske specialiteter og diverse kunsthåndværk. Hvert sit kvarter har sin egen særlige fortryllelse af livlige udendørs aktiviteter med alt fra skøjtebaner, til mange charmerende julemarkeder som fylder gader og pladser.
Julemarkederne i Paris og i det øvrige Frankrig stammer oprindeligt fra Alsace, som i tidernes morgen overtog tyskernes traditition for julemarkeder.
De fleste, der holder jul i Paris eller rejser til Paris i julemåneden december, kigger med god grund forbi et julemarked. Det er nemlig fantastisk hyggelig julestemning! Et af højdepunkterne er også de storslåede vinduesudstillinger i de imponerende stormagasiner Galeries Lafayette og Printemps på boulevard Haussmann og du skal også en tur forbi det fine juletræ foran Notre Dame katedralen. En anden fast juletradition i Paris er den offentlige skøjtebane, der anlægges på pladsen foran rådhuset, Hôtel de Ville (medio december – medio marts).

PARIS-JANUARY 9: The huge open-air rink and illuminated the Hotel de ville at night on January 9,2012 in Paris. Hotel de ville is the building housing the City of Paris's administration.

Hermed nogle af de bedste julemarkeder, jeg kan anbefale, i Paris: Julemarkedet ved La Défense (20. nov.-28. dec.). Julemarkedet på Avenue des Champs-Elysées (14. nov. – 4. jan.), Julemarkedet på Place Saint Sulpice (1.-24. dec. – metro: Saint Sulpice) og Trocadéro julemarkedet lige over for Eiffeltårnet er ideelt for børnefamilier og gemmer bl.a. på en skøjtebane (15. dec. – 4. jan.). Især julemarkedet ved Montparnasse-tårnet kan anbefales (4.-31. dec. – Metro: Montparnasse Bienvenue). Her finder du et hav af udsøgte franske specialiteter.

alexander-bro 1

NYTÅR I PARIS

Nytår i Paris er en fantastisk og meget speciel oplevelse. Der vil være et brag af en fest i byernes by og et festfyrværkeri, der slår det meste. Du kan fejre nytåret på Seinen med f.eks. Bateaux Parisien, som byder på sejltur, middag og underholdning. Cabaret shows som Crazy Horse, Paradis Latin og Moulin Rouge byder på middag, underholdning i særklasse og dans til den lyse morgen. Men bare det at være i byernes by denne aften, på en hyggelig lille restaurant med dejlig og velsmagende mad, er noget ganske særligt.

EM FODBOLD 2016

EM i fodbold 2016 spilles i Frankrig i perioden fra fredag den 10. juni til søndag den 10. juli 2016, med deltagelse af 24 landshold. Der spilles i Paris på Parc de Princes og Saint-Denis / Stade de France.

Så uanset om du skal til Paris ved juletid, til foråret eller til næste sommer, så tag et kig på PARISekspertens hjemmeside, med de skønne hoteller og benyt dig af mit fantastiske tilbud, der gælder indtil den 15. november 2015.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig