Artikel

13 jan

Januar 2016

NYHEDSBREV JANUAR 2016

Paris, byernes og kærlighedens by. Hvis ikke du er forelsket – så bliver du det…. i PARIS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Pariseksperten.dk inden den 31. januar 2016 og vær med i lodtrækningen om 2 overnatninger for 2 personer i dobbeltværelse på et af PARISekspertens hoteller (Gælder KUN ved minimum 3 overnatninger og IKKE flybillet). 

PARISeksperten sendte de første gæster afsted til Paris her i januar 2016 og gæsterne boede på det skønne hotel, Hôtel Relais Saint-Sulpice i det 6. Arondissement. Hotellet ligger lige ved den smukke Saint-Sulpice kirke, i det eksklusive og romantiske Latinerkvarter.

   

Jeg har besøgt mange gode restauranter i Paris, men een restaurant har gjort speciel indtryk på mig. Restauranten hedder Le Pré aux Clercs, på rue Bonaparte i Latinerkvarteret, og jeg besøgte den første gang i august 2013. Restauranten er typisk fransk, maden er fantastiske og betjeningen er meget venlig. Stedet blev besøgt af de kendte tegnere fra ugemagasinet Charlie Hebdo og der hænger en del af deres tegninger på restauranten. På Place St. Georges, tæt på rue des Marthyrs på Montmartre finder du den skønne restaurant A La Place St. Georges. Her spiser man også fantastisk godt, bl.a. egnsretter fra Auvergne og du får en super god betjening.

PARIS-JANUARY 9: The huge open-air rink and illuminated the Hotel de ville at night on January 9,2012 in Paris. Hotel de ville is the building housing the City of Paris's administration.

Det store vinterudsalg startede den 6. januar og varer til den 16. februar 2016. Mange lækre mærker i tøj, sko, smykker og parfume kan købes med store besparelser.

Det er nu du skal bestille din vinterferie, påskeferie eller sommerferie og jeg er klar til at hjælpe dig. Du kan komme til Paris med direkte fly T/R og 2 overnatninger med lækker morgenbuffet, på 4-stjernet hotel i centrum af Paris for bare DKK 3.200,- (udvalgte perioder). 

PARISeksperten ønsker alle et rigtigt godt nytår

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig