Artikel

31 mar

Marts 2016

NYHEDSBREV MARTS 2016

BIENVENUE AU PRINTEMPS     –     VELKOMMEN TIL FORÅRET

Hvis du ikke har oplevet foråret i Paris, så kan jeg stærkt anbefale en forårstur til Frankrigs smukke hovedstad. Der er virkelig noget fortryllende over denne fantastiske storby, når foråret melder sin ankomst. Fortovscaféerne blomstrer af liv, pariserne nyder solen på bænkene i parkerne, æble- og kirsebærtræerne blomstrer om kap med påskeliljerne og de smukke kastanietræer, markederne bugner af lækre og friske specialiteter og butikkerne er fyldt med nye og spændende designs …

PARIS ER UIMODSTÅELIG

PARISeksperten skal i pinsen have et stort selskab afsted til Paris. De skal bo på mit skønne boutique hotel, Hôtel Relais Monceau, beliggende i det 8. Arrondissement og i gå afstand til Parc Monceau, Montmartre og Opéra Garnier. Kvarteret omkring hotellet er skønt, med masser af hyggelige caféer, restauranter, butikker og markeder.

Relais Monceau

PARC MONCEAU

Parken blev etableret af Phillippe d’Orléans, Hertugen af Chartres i 1778. Hans hensigt var at skabe en engelsk have. Parc Monceau er usædvanlig smuk og en af Paris’ mest elegante parker med sine talrige statuer, en renæssance buegang, en stor dam, træer, blomster, bænke og legepladser. Parken er besøgt af både parisere, turister, motionister og børn og er åben dagligt fra solopgang til solnedgang. 

Adresse: 5, Boulevard de Courcelles, 75008 Paris. Metro: Monceau. 

Parc-Monceau

 

MUSÉE DU VIN

En interessant oplevelse er et besøg på Musée du Vin. Dette lille vin museum åbnede i 1984 og her kan du både se udstillingen om vinfremstiling i Frankrig, smage på vin og spise på restauranten. Udstillingen er med voks statuer af munke, der arbejder med vinproduktion, samt redskaberne der blev brugt under produktionen af vin.

Åbent: Tirsdag til lørdag kl. 10.00-18.00.

Adresse: 5, Square Charles Dickens – rue des Eaux, 75016 Paris. Metro: Passy, ligne 6.

Musée du Vin 

MUSÉE MARMOTTAN MONET

Kunstmuseet Musée Marmottan Monet i Paris indeholder en samling af over 300 værker fra impressionismen og tiden efter, især af Claude Monet. Desuden ses værker af kunstnerne Edgar Degas, Édouard Manet, Alfred Sisley, Camille Pissarro, Paul Gauguin, Paul Signac og Pierre-Auguste Renoir. Musée Marmottan har Monets berømte åkande malerier fra haven i Giverny, billedet “Impression soleil levant” og “Les iris jaune”. En meget betagende og smuk oplevelse at sidde og betragte de smukke malerier.

Åbent: Tirsdag til søndag kl. 10.00-18.00 / torsdag kl. 10.00-21.00 
Adresse: 2, rue Louis Boilly, 76016 Paris. Metro: La Muette.
 
 Musée Marmottan Monet  Claude Monet

Tilbud             STORE BEDEDAGSFERIE

 for hele familien på det skønne 4-stjernede Hôtel Relais Monceau

  • Rejs f.eks. fra d. 22. april – 24. april 2016 – 3 dage
  • 2 overnatninger på det skønne 4-stjernede boutique Hôtel Relais Monceau (billedet)
  • Dejlig continental morgenbuffet begge dage
  • Pris DKK 650,- pr. person pr. nat  (uden fly)  

TilbudLA FÊTE DES MÈRES – Mors dag i Paris

 Forkæl mor på det charmerende 4-stjernede Hôtel Relais Saint-Sulpice

  • Rejs f.eks. fra d. 7. maj – 9. maj 2016 – 3 dage
  • 2 overnatninger på det skønne 4-stjernede boutique Hôtel Relais Saint-Sulpice (billedet)
  • Dejlig continental morgenbuffet begge dage
  • Pris DKK 850,- pr. person pr. nat  (uden fly)  

 

RESTAURANT CHARTIER

Restaurant Bouillon Chartier har eksisteret siden 1896, hvor de to brødre Frédéric og Camille Chartier åbnede restauranten i en tidligere togstation ved navn Le Bouillon. Det var oprindelig et billigt spisested for arbejderne. Chartier ligger tæt på Les Grands Boulevard, Musée Grévin og Palais de la Bourse. Restauranten har kun haft 4 ejere siden åbningen. Her kan du nyde porrer vinaigrette, hårdkogte æg med mayonaise, grøntsagssuppe eller snegle til forret og kød, fisk eller gryderetter til hovedret. Menuen er lang, måltiderne autentiske og du kan få en 3-retters menu med vin og kaffe for blot 19 €.

Åbent: alle ugens 7 dage, fra kl. 11.30 – 22.00 uden bordbestilling.

Adresse: 7, rue du Faubourg Montmartre, 75009 Paris