Artikel

21 feb

Februar 2016

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016

Ingen går upåvirkede gennem Paris, skriver journalist Louise Sandager. Præcis sådan har jeg det også og jeg tror, jeg deler det med rigtig mange mennesker. De fascinerende og storslåede bygninger og monumenter, de spændende og eksklusive butikker, de pragtfulde og blomstrene parker, de hyggelige franske caféer, Seinen med de mange smukker broer, de mange spændende og forskellige mennesker og ikke mindst den fortryllende ATMOSFÆRE og STEMNING i denne boblende kulturkedel, der er én af verdens mest besøgte hovedstæder.

 

PARISeksperten har nu udtrukket en vinder blandt de tilmeldte til vores nyhedsbrev.  Den heldige vinder af 2 overnatninger for 2 personer med morgenbuffet på et af PARISekspertens hoteller får direkte besked.

 

I påsken og til maj skal der flere gæster til Paris og de skal bo på det dejlige Hôtel Prince de Conti. En enestående perle i rue Guénégaud i det romantiske Latinerkvarter, kun kort afstand til Pont Neuf, Seinen, og Notre Dame.

Prince de Conti have 1   Prince de Conti stue 2

 

Broer med kærlighedshængelåse

Et nyt fænomen er kommet til Paris og andre storbyer over de senere år. Forelskede par sætter en hængelås fast på stakittet på en del broer i Paris, for at forsegle deres kærlighed. Nøglen smides derefter i Seinen. Én af de broer, hvor der er mange hængelåse på er Pont des Arts, og forrige år gik noget af stakittet i stykker pga. vægten af de mange hængelåse. For at forhindre flere hængelåse, har bystyret erstattet stakittet med glas. 

  Pont des Arts

 

EM OG TOUR DE FRANCE

Tænker du på at rejse til Paris til sommer, så vil det være en rigtig god idé at bestille dit hotel inden længe. Store begivenheder som EM i fodbold og Tour de France trækker mange mennesker til.

– EM i fodbold fra den 10. juni – 10. juli 2016

– Tour de France fra den 2. juli – 24. juli 2016 (21. Etape fra Chantilly til Paris). 

TourdeFrance   emFrance

 

FORÅR I KÆRLIGHEDENS TEGN …… kun 2 timer væk. 

Nogle gange har kærligheden brug for et godt hotel. Det kan PARISeksperten hjælpe med og her får du et fantastisk forårs påsketilbud: 

  • Rejs f.eks. fra d. 23. Marts – 26. Marts 2016 – 4 dage
  • 3 overnatninger på det skønne 3-stjernede Hotel Eden Opéra på Montmartre (billedet)
  • Dejlig morgenbuffet alle dage
  • Pris DKK 4.199,- for 2 personer (uden fly) 

Eden Opéra superior   Montmartre Paris

 

Se også PARISeksperten i Lokalavisen: http://www.e-pages.dk/syddjurs/397/8

Pariseksperten_Lokalavisen